Hoppa till innehåll
Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
Meny
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
0
kr
0
Varukorg
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
Meny
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
0
kr
0
Varukorg
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
Meny
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Helstekt röding med smör och citron
november 1, 2023
Ingredienser
Hel röding – 3-4 st
Citroner – 2 st
Smör – 50 g
Kokt färskpotatis
Smält smör
Flingsalt
Citron
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 grader.
Torka fiskarna ut- och invändigt med hushållspapper och gnid dem med salt.
Placera i ugnsfast form eller på långpanna. Halvera citronerna och lägg i dem också.
Ugnsstek cirka 20 minuter eller tills ryggfenan lossnar lätt.
Servera med kokt färskpotatis, smält smör, flingsalt och pressad citron.
Dela receptet:
Facebook
Twitter
Pinterest
Föregående
Föregående
Nästa
Nästa
Fler goda recept
Lax med sparris och västerbottensås
Grillspett med baconlindad Marulk
Räksallad med Rhode Island
Stekt röding med primörsalsa
Grillad tonfisk med nudelsallad och wasabi
Svärdfisk, tomatrisotto och lök- och citronmix