Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Vilka vi är

Om oss

Vårt koncept med fiskkillen är att leverera det bästa från havet direkt hem till din dörr.

OM OSS

Fisk-killens affärsidé är att på ett professionellt sätt leverera fisk och skaldjur samt kött och vilt hem till din dörr.

De varor vi jobbar med är färskfrusen fisk och skaldjur som fryses in på båtarna direkt vid fångsttillfället. Detta tillvägagångssätt säkerställer att ni får en leverans av fisk och skaldjur av allra högsta kvalitet. Vi samarbetar med de största och ledande leverantörerna vilket innebär att vi alltid kan erbjuda snabba och säkra leveranser. Våra produkter håller branschens högsta kvalitet vilket är det som våra kunder söker och uppskattar. Så långt det är möjligt erbjuder vi produkter som är MSC- och ASC-märkta för hållbart fiske.

Ni kan beställa hem fisk i lugn och ro hemma vid datorn och ni slipper att stressa runt i matbutiken och vi gör allt för att ge er bästa tänkbara leverans där kundvård och service är våra ledord. Det ger oss en konkurrenskraft som är vida omtalad och uppskattad av våra kunder.

Fisk-killen grundades 2008 av Niklas Nordström. Vi på Fiskkillen brinner för vårt arbete och vi får via våra regelbundna hembesök hos er en nära kontakt med vår er kunder. Kontakten med er är viktig för oss eftersom vi kan ge er råd om härliga recept och ni kan återkoppla om oss och våra varor.

Vi levererar den färskfrusna fisken och skaldjuren direkt till din dörr. Färskfruset innebär att fisken fileas och fryses direkt vid fångsttillfället. Denna process borgar för en längre hållbarhet och en mycket färskare och finare kvalitet när ni tinar upp varorna. Vårt sortiment spänner ifrån exklusiva finfiskar till klassisk vardagsfisk. Vi erbjuder helt enkelt fisk för hela familjen. På alla varor från Fisk-killen har ni en 14-dagars nöjd-kund-garanti.

Vi levererar med egna frysbilar, framförallt i följande områden:
Storstockholm, Mälardalen till Arboga, Dalarna upp till Falun-Borlänge, Gävle, Uppsala, Nynäshamn och Nyköping.

Vi kan även skicka varor med fryspaket till övriga Sverige. Vid frågor kan ni skicka ett mail till info@fisk-killen.se

MSC
MSC är en internationell icke vinstdrivande organisation som främjar hållbart fiske. Vi driver ett omfattande certifierings- och miljömärkningsprogram med målet att vi alla ska kunna njuta av mat från havet, både idag och i framtiden.

ASC
Världsnaturfonden (WWF) banade väg för ASC genom att initiera och samordna Vattenbruksdialogerna. Sedan grundandet har ASC inrättat ett eget system för att utveckla, tillämpa, förvalta, se över och revidera standarder som bygger på de ursprungliga vattenbruksdialogerna. 

 

GDPR
Fisk-killen behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

·       Vi använder informationen endast för det ändamål vi har angett (ändamålsbegränsning).

·       Vi samlar inte in och lagrar inte information som inte är nödvändig för det ändamål som angetts (uppgiftsminimering).

·       Vi kommunicerar tydligt hur personuppgifter samlas in, lagras och används och ser till att berörda personers rättigheter tillgodoses (öppenhet).

·       Vi tillser att behandling av personuppgifter är spårbar och att vi eller våra personuppgiftsbiträden ansvarar för behandlingen (ansvarsskyldighet).

·       Vi tillser att personuppgifter är tillgängliga på det sätt vi har angett (tillgänglighet).

·       Vi tillser att personuppgifter inte till följd av vårdslöshet eller uppsåt raderas eller förändras (integritet).

·       Vi tillser att personuppgifter hanteras konfidentiellt (konfidentialitet).

En stor del av den behandling av personuppgifter som sker av Fisk-killen sker på basis av avtal.
När du skickar personuppgifter till oss i exempelvis e-postmeddelande för att tillhandahålla våra tjänster ingås ett avtal om tjänsteuppdrag med Fisk-killen. Vi kommer då att behandla dina personuppgifter med ändamålet att fullfölja avtalet.

I övriga fall baseras vår behandling av personuppgifter på samtycke. Genom att kontakta oss samtycker du till att vi behandlar dina personuppgifter för att vidta nödvändiga åtgärder i anledning av din kontakt. Du har alltid rätt att återkalla ditt samtycke beträffande vår rätt att behandla dina personuppgifter.

De personuppgifter vi behöver för att kunna tillhandahålla våra tjänster är vanligen:

·       namn

·       e-postadress

·       folkbokföringsadress

·       telefonnummer

Om du har frågor eller om du motsätter dig hur vi behandlar dina personuppgifter är du välkommen att kontakta oss på info@fisk-killen.se