Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pannacotta med gräslök och Kalix löjrom

Ingredienser

  • Gelatinblad – 2 st
  • Mellangrädde – 2,5 dl
  • Matyoghurt – 1,5 dl
  • Salt – 0,5 tsk
  • Svartpeppar – 1 krm
  • Hackad gräslök – 1 dl
  • Kalix Löjrom – 1 dl
  • Knäckebrödsstick – 8 st
  • Västerbottenost – 100 g

Instruktioner

Pannacotta med gräslök och kalixlöjrom Låt gelatinet ligga i kallt vatten i cirka 5 minuter. Koka upp grädden i en kastrull, ta den från värmen. Lyft upp gelatinet ur vattnet och rör ner det i grädden så att det smälter. Blanda i matyoghurt, salt, peppar och gräslök. Häll smeten i 8 stycken små glas. Låt dem stelna i kylen i minst 4 timmar eller över natten. Strö grovriven västerbottenost på knäckebrödsstick och gratinera 5 minuter i ugn på 225 grader. Lägg på löjrommen och dekorera med knäckebrödsstick.

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept