Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Ugnsbakad Torskrygg med pepparrotskräm

Ingredienser

  • Fiskkillens Torskrygg – 600 g
  • Färskost naturell Arla – 150 g
  • Mellangrädde Kelda – 1 1/2 dl
  • Finriven pepparrot – 3 msk
  • Bladspenat – 100 g
  • Rivet skal och saft av 1/2 citron
  • Salt – 1 tsk
  • Hackad färsk persilja – 1 msk
  • Ströbröd – 1 msk

Instruktioner

Skala och koka potatisen. Sätt ugnen på 175°. Skär torsken i 4 bitar. Blanda färskost, grädde, pepparrot, spenat och citronsaft. Fördela det i botten av en ugnssäker form. Lägg på fisken. Blanda citronskal, salt, persilja och ströbröd och strö det över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 25 min. Servera med kokt potatis eller potatismos.

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept