Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stekt röding med primörsalsa

Ingredienser

  • Rödingfile – 600g
  • Salt
  • Smör – 2 msk
  • Olivolja – 2 msk
  • Vatten – 2 msk
  • Frysta ärtor eller sojabönor – 1 dl
  • Finskurna grönsaker (morötter purjo) – 3 dl
  • Citron (citronsaft) – 2 st
  • Peppar

Instruktioner

  1. Värm oljan, citronsaften och vattnet i en liten panna. Blanda i ärter/bönor och finskurna grönsaker. Sjud cirka 1/2 minut. Ta pannan från värmen. Smaka av med salt och peppar. Blanda i citronskal och låt kallna.
  2. Salta fisken och dela den i portionsbitar.
  3. Hetta upp smöret i en stekpanna. Stek fisken cirka 2 minuter på båda sidor.
  4. Fördela grönsakssalsan på tallrikar. Toppa med fisken. Garnera med morotsblast.

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept