Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Stekt red snapper med auberginekaviar och paprikasalsa

Ingredienser

  • Red snapper file – 8 st
  • Aubergine – 1 st
  • Vitlöksklyftor – 2 st
  • Havssalt
  • Färsk rosmarin – 1 kruka
  • Olivolja – 1 msk
  • Persiljeblad – 10 g
  • Rödvinssåsvinäger – 1/2 msk
  • Röd paprika – 1 liten
  • Gul paprika – 1 liten
  • Olivolja – 2 msk
  • Balsamvinäger – 1 msk
  • Gräslök – 5 g
  • Salt
  • Vitpeppar

Instruktioner

Auberginekaviar: Dela auberginen på längden och skär en skåra i aubergineköttet. Lägg en skalad vitlöksklyfta, lite rosmarin, salt och lite olivolja i varje skåra. Lägg ihop auberginehalvorna och slå in dem i aluminiumfolie. Baka i 125° varm ugn i cirka 25 minuter tills auberginen blivit mjuk och sugit åt sig smakerna. Dra av skinnet och lägg aubergineköttet i en gryta, sjud tills nästan all vätska ångat bort. Mixa aubergineröran med persilja, vinäger, salt och vitpeppar. Paprikasalsa: Skär paprikorna i små tärningar. Blanda dem med olivolja och balsamvinäger, smaka av med hackad gräslök, salt och vitpeppar.

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept