Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Spenatvåffla med räkor och forellrom

Ingredienser

  • Ägg – 2 st
  • Babyspenat – 80 g
  • Grädde – 1,5 dl
  • Iskallt vatten – 1,5 dl
  • Smält smör – 100 g
  • Vetemjöl – 4 dl
  • Bakpulver – 1 tsk
  • Salt – 1 krm
  • Lite riven muskotnöt

Instruktioner

Mixa äggen med spenaten till en jämt grön smet. Blanda alla ingredienser och rör i det smälta smöret. Grädda våfflorna och servera med fiskkillen stora räkor. Toppa med crèam fraiche eller smetana, forellrom eller Kalix löjrom. En förrätt som sticker ut och smakar fantastiskt gott. Lycka till!

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept