Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Smörstekt gösfilé med sellerimos

Ingredienser

  • 2 gösfiléer à 150 g
  • limepeppar och salt
  • ½ msk smör
  • 150 g skalad rotselleri
  • 200 g skalad potatis
  • ½ dl varm mellanmjölk, ev. låglaktos
  • salt och peppar
  • 2 msk hackad persilja/gräslök/dill

Instruktioner

Servera med: blandad sallad citron- eller limeklyftor Gör så här Skär sellerin i mindre bitar och potatisen i halvor. Koka i saltat vatten ca 15 min. Mosa grovt och späd med mjölken. Smaka av och blanda ner det örtgröna. Torka av fisken (tina om den varit fryst). Krydda och stek på medelvärme i smöret 2–3 min på varje sida.

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept