Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Sashimi tonfisk på fänkåls coleslaw

Här har du en smakrik förrätt – Sashimi tonfisk på frisk fänkålscoleslaw. Skivad tonfisk marineras i en härlig blandning av sesam, sojasås och limejuice, serverad på en säng av krispig fänkålscoleslaw med en krämig majonäs-dressing. En elegant och fräsch smakupplevelse som förenar delikatess med krispighet. Perfekt för dem som älskar smaker från det asiatiska köket!

Ingredienser

  • Vitkål
  • Fänkål
  • Salladslök
  • Röd chilli
  • Kikoman soya
  • Olivolja
  • Lime
  • Japansk majonäs
  • Ostronskivling (svamp)
  • Sesamfrön
  • Salt
  • Sashimi tonfisk

Instruktioner

Sashimi tonfisk på fänkåls coleslaw Strimla: 50% vitkål 25% Fänkål 25% Salladslök 1 st röd chilli   Häll över 2 msk Kikoman soya Saft från 2 st lime 2-3 msk olivolja eller kallpressad raps Låt stå i kylen så länge som möjligt, helst över natten. Ta ut och blanda upp med japansk majonäs. Går även bra med vanlig majonäs. Smör stekt ostronskivling (svamp) Rosta sesamfrön och blanda med orostade eller köp färdigblandade. Rulla tonfisken på kanterna. Salta. Stek eller grilla tonfisken 30 sekunder på vardera sida. Skiva och servera.

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept