Hoppa till innehåll
Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
Meny
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
0
kr
0
Varukorg
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
Meny
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
0
kr
0
Varukorg
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
Meny
Fisk
Skaldjur
Löjrom & Caviar
Vilt
Kött
Om oss
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Piggvarfilé med skirat smör och riven pepparrot
oktober 31, 2023
Ingredienser
Fiskkillens Piggvar – 500 g
Potatis
Smör
Pepparrot
Salt
Instruktioner
Stek piggvaren i smör på medelhög temperatur någon minut på varje sida, ös gärna fisken under tiden. Skira smöret och riv pepparroten så sent som möjligt för att bevara smakerna. Servera med kokt potatis.
Dela receptet:
Facebook
Twitter
Pinterest
Föregående
Föregående
Nästa
Nästa
Fler goda recept
Lax med sparris och västerbottensås
Grillspett med baconlindad Marulk
Räksallad med Rhode Island
Stekt röding med primörsalsa
Grillad tonfisk med nudelsallad och wasabi
Svärdfisk, tomatrisotto och lök- och citronmix