Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Pankopanerad laxburgare med nötig coleslaw

Dessa pankopanerade laxburgare med nötig coleslaw är en smakfull twist på klassiska burgare. Laxen är fint mixad och smaksatt med citron och dill, sedan panerad i krispigt panko-ströbröd. Serverad tillsammans med en krämig coleslaw som har en härlig nötig twist från rostade valnötter. En enkel och smakrik måltid som kommer att imponera på dina smaklökar!

Ingredienser

  • Laxburgare – 4 st
  • Morötter – 50 gram
  • Vitkål – 50 gram
  • Rivjärn – 50 gram
  • Grönkål – 50 gram
  • Majonäs – 2 msk
  • Cream Fraiche – 2 msk
  • Salt
  • Peppar
  • Ägg – 1 st
  • Vetemjöl – 2 msk
  • Panko
  • Hamburgebröd
  • Tomater
  • Gurka
  • Persilja
  • Ruccola

Instruktioner

Pankopanerad laxburgare med nötig coleslaw. Gör såhär:
  1. 50 gram vardera av morötter, vitkål, rödkål och grönkål.
  2. Riv dom i ett rivjärn och lägg i en skål. Hacka lite hasselnötter och blanda sedan i 2 msk majonäs och 2 msk cream fraiche.
  3. Rör runt.
  4. Blanda sedan i 1 msk sesamolja och smaka av med salt och peppar.
  5. Börja med att göra en panko planering med 1 ägg, 2 msk vetemjöl och panko.
  6. Doppa laxburgarna och stek på medelhög värme tills fisken får en fyllengul färg.
  7. Serveras med gott hamburgebröd, tomater, gruka, persilja och ruccola.
  8. Smaklig spis!

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept