Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Marinerade räkspett med tagliatelle

Ingredienser

  • Röd Chili – 1/2
  • Vitlöksklyfta – 1 st
  • Matlagningsvin vitt – 1/2 dl
  • Olivolja – 1/2 dl
  • Tagliatelle – 1 förpackning
  • Vitlöksklyftor – 2 st
  • Körsbärstomtater – 2 förpackningar
  • Matlagningsvin vitt – 1 dl
  • Flytande honung – 1 msk
  • Salt
  • Nymalen svartpeppar
  • Färsk basilika hackad – 3 msk
  • Scampi räkor – 500 g

Instruktioner

1. Stavmixa ingredienserna till marinaden, lägg i räkorna och låt marinera ca 1 timme. 2. Fräs vitlöken utan att den får färg i rikligt med olivolja. 3. Tillsätt de avrunna tomaterna och vinet, mosa tomaterna och låt koka ihop under 7-8 minuter. 4. Smaka av med honung, salt och svartpeppar, rör i basilikan. 5. Koka pastan al dente och låt rinna av i ett durkslag. 6. Under tiden pastan kokar, trä upp räkorna på spett och grilla 2 minuter på varje sida, salta och peppra. 7. Blanda pastan i såsen, späd eventuellt med lite pastavatten, rigla över lite olivolja för smaksättning och servera med räkorna.

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept