Dela varje rödingfilé i 2-3 bitar och salta runt om.
Skär bort roten på brysselkålen och plocka försiktigt bort blad för blad. Skölj och låt torka på papper.
Dela blomkålen i små ”blommor”. Om du skär bort en blomma/kvist på blomkålen och sedan skär bort hela roten så går det lättare. Skölj och låt torka på papper.
Skala jordärtskockorna och skär i klyftor.
Koka upp grädden och låt sedan sjuda på låg värme tills den tjocknat något. Salta och peppra och smaka av med lite citronsaft.
Hetta upp en tjockbottnad stekpanna. Tillsätt 2 msk kallpressad rapsolja. Lägg i blomkålen och jordärtskockorna. Stek på hög värme, salta och peppra. Vänd runt då och då. Var inte rädd för att grönsakerna får för mycket färg, det ger en god sotad smak.
Tillsätt brysselkålen. Stek i någon minut till.
Tillsätt 2 msk vatten och låt det koka bort. Smaka av med salt och peppar, ställ åt sidan.
Hetta upp en tjockbottnad stekpanna. Tillsätt 1 msk rapsolja. För att eliminera risken att fisken fastnar, lägg lite salt i pannan. Torka av fisken med lite papper och lägg i fisken med skinnsidan neråt. Pannan ska vara riktigt varm. Målet är att skinnet skall bli knaprigt, gyllensvart och gott. Detta tar några minuter. Vänd sedan fisken och stek i 1 minut på andra sidan.Röding