Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Hälleflundra med jordärtskockspuré och hollandaisesås

Ingredienser

  • Hälleflundra
  • Jordärtskocka
  • Smör
  • Citron
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Sparris
  • Smörgåskrasse
  • Hallandessås

Instruktioner

Hälleflundra på fiskkillens vis! Nyttigt, enkelt och sagolikt gott! . Vår egna företags kock Leon bjuder på ett härligt recept på Hälleflundra.
Hälleflundra med jordärtskockspuré och hollandaisesås!   Ingredienser Hälleflundra, jordärtskocka, smör, citron, salt, vitpeppar, sparris, smörgåskrasse, hollandaisesås Sätt ugnen på 120 grader. Salta fileerna. Gör snitt i skinnet för att slippa att fisken drar ihop sig. Hyvla smör skivor med en osthyvel och lägg på fileerna. Hälleflundran ska uppnå en innertemperatur på 49 grader. Stek eller grilla sparris. Servera! Bon Apetit!

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept