Fri frakt över 995 kr – Snabb leverans

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Fiskkillens rödingfilé med löjromspotatis

Ingredienser

  • Personer – 4 st
  • Rödingfiléer – 4 st
  • Flingsalt
  • Nymald vitpeppar
  • Smör
  • Mandelpotatis – 800 g
  • Creme fraiche – 2 dl
  • Vispgrädde – 1 dl
  • Dijonsenap – 2 tsk
  • Fiskkillens Kalix Löjrom – 100 g
  • Gräslök, hackad – 1 dl
  • Dill, hackad – 1 dl
  • Flingsalt
  • Nymald vitpeppar

Instruktioner

Potatisen: Koka potatisen i lättsaltat vatten. Låt den ånga av och dela i mindre bitar. Koka upp crème fraiche, grädde och senap. Vänd ner löjrom, örter och potatis vid servering. Smaka av med salt och peppar. Fisken: Krydda fisken med salt och peppar. Låt smöret bli ljusbrunt i en panna. Lägg i fisken med skinnsidan ner och sänk värmen. Stek på svag värme cirka 8 minuter. Vänd och stek klart, 1-2 minuter.

Dela receptet:

Facebook
Twitter
Pinterest
Print Friendly, PDF & Email

Fler goda recept